Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0113 - 40 55 88

Advies

Arbeidsveiligheid, arbo-wetgeving, milieu- en kwaliteitsmanagementsystemen zijn aspecten die van belang zijn voor je organisatie, maar ook voor al je werknemers. Bekijk wat onze adviseurs voor je kunnen betekenen.

Apply Advies

Offerte AANVRAGEN

 

 

 

 

 

 

Arbeidsveiligheid, arbo-wetgeving, milieu- en kwaliteitsmanagementsystemen zijn aspecten die van belang zijn voor je organisatie, maar ook voor al je werknemers. Vraagstukken op dit gebied vereisen specifieke kennis en ervaring die doorgaans niet binnen de eigen organisatie aanwezig is. Juist vanwege de complexiteit en het belang van deze vraagstukken is een professionele kijk van een betrouwbare adviseur onmisbaar.

 

De adviseurs van Apply Advies zijn niet alleen qua theoretische kennis optimaal geschoold. Juist door hun sterke affiniteit met veiligheidsvraagstukken, hun betrokkenheid bij je organisatie en de nauwe contacten tussen onze adviseurs onderling, brengen zij veel meer mee dan een enkelvoudig advies. Onze adviseurs zijn integer en voorbeeldgevend; zij brengen jouw organisatie daadwerkelijk naar een hoger plan.

 

Veiligheid in goede banen

Een veilige werkomgeving -zowel voor de mensen die er werken als de omwonenden- heeft voor steeds meer organisaties topprioriteit. En terecht, alleen als mensen hierop kunnen vertrouwen, kunnen zij zich volledig richten op hun dagelijkse werkzaamheden. Onze adviseurs en veiligheidskundigen (MVK/HVK) hebben een professionele kijk op veiligheid. Hiermee leiden zij de veiligheid binnen organisaties in goede banen.

 

Apply Advies is van origine sterk in veiligheidskundige ondersteuning op verschillende gebieden. Door het eigen opleidingsaanbod via Apply Opleidingen beschikken wij niet alleen over de actuele kennis maar ook over een netwerk van gemotiveerde specialisten. Zij ondersteunen organisaties bij veiligheidskundige vraagstukken en projecten.

 

De adviseurs van Apply Advies:

•    Persoonlijk en helder 
•    Resultaatgericht en pragmatisch
•    Eigenwijs en onafhankelijk
•    Creatief en no-nonsense
•    Werken vanuit wederzijds vertrouwen
•    Aandacht voor je medewerkers

ARBO-WETGEVING  

KWALITEITSSYSTEMEN 

MILIEU