Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0113 - 40 55 88

Modulaire opleidingen

HVK opleiding en MMK opleiding modulair te volgen

 

De opleidingen Hogere Veilgiheidskunde (HVK) en Middelbare Milieukunde (MMK) zijn ook modulair te volgen. Dit houdt in dat de opleidingen opgedeeld zijn in losse modules die onafhankelijk van elkaar gevolgd kunnen worden. Dit biedt de mogelijkheid om een inhoudelijke module te kiezen op basis van de eigen professionaliseringsbehoefte of ontwikkelingen in de eigen praktijk. Voorafgaand aan elke module ontvangt de deelnemer een overzicht met moduledoelen, inhoud van de bijeenkomsten, literatuuroverzicht en beschrijving van de moduletoets waarmee de module afgerond kan worden.

 

Welke route dien je te volgen?

De keuze om modules te volgen is vrij. Je kunt kiezen uit modules die passen bij de eigen leervragen en ontwikkeling. Het is aan jezelf of je uiteindelijk opgaat voor het gecertificeerde diploma, waarbij je minimaal de vijf modules uit het geregistreerde aanbod gevolgd en afgerond dient te hebben. Voor elk positief afgeronde module ontvang je een deelcertificaat.

 

Hoe meld je je aan?

Via de HVK pagina en MMK pagina kun je je aanmelden voor een module naar keuze het overzicht ''module indeling''. De planning van de modules wordt minimaal halfjaarlijks op de website geplaatst. Nadat de aanmelding is voltooid, ontvang je een informatiepakket over de inhoud en de opzet van de modules.

OFFERTE AANVRAGEN