Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0113 - 40 55 88

Nieuws

Op deze pagina vind je het laatste nieuws over Apply Opleidingen en Advies.

Coronavirus update 26 oktober 2020 - Veel gestelde vragen

 Veel gestelde vragen - coronavirus

 

 

 

 

 

 

 

 

Het coronavirus heeft impact op ons allemaal. Aangezien we de gezondheid van onze medewerkers, relaties en studenten het belangrijkst vinden, volgen wij nauwgezet de adviezen van het RIVM. Dit betekent dat:

  • onze medewerkers zoveel mogelijk thuis werken.
  • afspraken zoveel mogelijk online of telefonisch plaatsvinden.
  • onderwijsactiviteiten zoveel mogelijk online plaatsvinden.

Contactgegevens:
We blijven bereikbaar via email, ons algemene telefoonnummer:  0113 – 40 55 88 en onze mobiele nummers. Klik hier voor onze contactgegevens.

 

Wij volgen het nieuws over het coronavirus op de voet. Omdat we ons kunnen voorstellen dat er vragen leven, hebben we een FAQ opgesteld. Deze informatie wordt aangevuld op het moment dat het RIVM of het Ministerie van Binnenlandse Zaken hun adviezen aanpassen.

 

Laatste update: 26 oktober 2020, 16:00 uur

 

Update: 

Hoe ziet het onderwijs er op dit moment uit?

De afgelopen periode hebben wij binnen de geldende coronamaatregelen de klassikale lessen doorgang laten vinden. In de herfstvakantie hebben wij de ontwikkelingen rondom het corona virus op de voet gevolgd, met als belangrijkste vraag; “ kunnen wij nog verantwoord klassikaal onderwijs verzorgen?”.  Omdat het aantal nieuwe besmettingen in Nederland blijft oplopen, hebben wij besloten om per direct alle lesdagen online voort te zetten. 

 

Tot wanneer geeft Apply online les?

Wij  houden de ontwikkelingen goed in de gaten om zo de periode van het online lesgeven zo kort mogelijk te houden. Echter plannen wij de online lessen op dit moment vooruit tot de kerstvakantie. Wij hopen uiteraard dat de de ontwikkelingen zodanig positief zijn dat een versoepeling weer mogelijk is en we jullie zo snel mogelijk gezond en veilig weer in de groep hebben zitten.

 

Start Apply nog nieuwe opleidingen in 2020?

Dit najaar starten wij nog een OVK- en MVK-opleiding. Deze opleidingen worden vanuit onze Virtual Classroom verzorgd. 

 

Hebben deze maatregelen gevolgen voor mijn studievoortgang?

Wij doen er alles aan om negatieve gevolgen te beperken en problemen in de aankomende periode gezamenlijk op te lossen. 

 

Is het kantoor te Goes open?

Ons kantoor in Goes blijft open. De bezetting op kantoor is geminimaliseerd. Voorlopig maken we hier geen afspraken. Als er behoefte is aan overleg, neem dan eerst telefonisch contact op.

  

Hoe communiceert Apply rondom het virus?

Apply Opleidingen en Advies monitort de situatie zorgvuldig en anticipeert op mogelijke scenario's. Bij nieuwe ontwikkelingen wordt z.s.m. gecommuniceerd via de website en onze social media kanalen. Onze cursisten informeren we per e-mail of telefonisch.

 

Bij wie kan ik terecht met vragen?

Als je vragen hebt, kun je terecht bij Jacco Gideonse, operationeel manager, per e-mail: jaccogideonse AT applygroep DOT nl of per telefoon: 06 – 12913753.

 

Waar kan ik meer informatie vinden?

Rijksoverheid - Aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het virus terug te dringen
RIVM – Veel gestelde vragen over het coronavirus en onderwijs

RIVM - Rijksoverheid www.rivm.nl