Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0113 - 40 55 88

Nieuws

Op deze pagina vind je het laatste nieuws over Apply Opleidingen en Advies.

Even voorstellen..

Mijn naam is Audrey Casteels, ik ben 17 jaar en ik werk bij Apply. Ik volg de praktijkroute in Terneuzen en doe de opleiding marketing en communicatie niveau 4.

 

Maar wat is de praktijkroute? De praktijkroute is een BOL opleiding waarin je niet op school leert maar bij een bedrijf. Ik vind dit een hele goede leermanier aangezien je meer leert door het zelf te doen en uit te voeren dan wanneer je het hoort in een klas.

 

En hoe zit het dan met de lessen? Er zijn “werkplaatsen” ingericht waar je terecht kan voor bepaalde vakken zoals Engels en Nederlands. Ik bepaal dus zelf wanneer ik naar een les ga. Als ik vragen heb over bepaalde taken waar ik bij Apply mee bezig ben kan ik daar ook altijd terecht.

 

Mijn week bestaat uit 30 uur werken incl. werkplaats (lessen) en 10 uur zelfstudie. In deze uren werk ik eraan om bijvoorbeeld mijn talen bij te houden en mijn vakken te leren. Ik heb geen huiswerk, geen toetsen en kom bijna nooit op school. Klinkt heel relaxt, maar het is stiekem toch hard werken allemaal.