Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0113 - 40 55 88

Nieuws

Op deze pagina vind je het laatste nieuws over Apply Opleidingen en Advies.

Specialisatie tijdens de Veiligheidsdag

Op 30 mei 2018 organiseert Apply Opleidingen en Advies haar 8e Veiligheidsdag met als thema: "Niets is wat het lijkt”.De gedachte hierachter is dat als een situatie niet uit verschillende hoeken bekeken wordt, dit grote gevolgen met zich mee kan dragen.

 

Specialisatie:
Uit onderzoeken is gebleken dat er vanuit het werkveld steeds meer vraag is naar specialisatie op het gebied van (arbeids)veiligheid. Om deze reden hebben wij er dit jaar voor gekozen om tijdens de Veiligheidsdag 2018 de parallelsessies anders in te richten volgens een: 'piramidesysteem'. Dit houdt  in dat de parallelsessies niet meer worden verdeeld in losstaande onderwerpen, maar in verschillende categorieën.

 

Binnen elke categorie worden 3 sessies verzorgd, elke sessie gaat vanuit verschillende invalshoeken steeds dieper op het onderwerp in. Hierdoor is het mogelijk om je te specialiseren binnen 1 categorie. De sprekers worden later bekend gemaakt en zullen zoals ieder jaar voor een deel bestaan uit oud-studenten van Apply, aangevuld met enkele specialisten binnen de onderstaande categorieën:

  • (Petro-) chemie
  • Bouw- en infrastructuur
  • Maakindustrie
  • Gezondheidszorg