Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0113 - 40 55 88

Nieuws

Op deze pagina vind je het laatste nieuws over Apply Opleidingen en Advies.

Veiligheidsdag 2021 gaat door!

Veiligheidsdag 2021 gaat door!


Dit jaar gaat het dan toch gebeuren; de 10e editie van de Veiligheidsdag! Deze jubileumeditie heeft als thema: Veiligheidsbewustzijn, organisatiebreed!

De Veiligheidsdag is  een dag die als vanouds in het teken staat van kennisdelen, elkaar verantwoord ontmoeten en dit alles in een informele sfeer. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je in de pauzes bijpraten met je (oud)studiegenoten of contacten leggen met andere studenten en veiligheidsprofessionals.

 

Onder meer misdaadjournalist John van den Heuvel, brandweercommandant Tijs van Lieshout en Site Director Johan Visser van Nouryon vertellen hoe zij elke dag werken aan het verbeteren van de veiligheid. Daarnaast is er gelegenheid om uw kennis en bevindingen met andere veiligheidsprofessionals te delen. De Veiligheidsdag wordt gehouden in Theater De Bussel in Oosterhout. Na afloop is er ruimte om na te praten onder het genot van een borrel met proeverijen.

 

Kaarten zijn vanaf heden beschikbaar via https://www.veiligheidsdag.nu/. Op de website vind je ook meer informatie over de sprekers, locatie en partners.

 

Zien wij je op de Veiligheidsdag?