Erwin Weststrate

31 augustus 2021

Per 1 september 2021 trekt Erwin Weststrate zich terug als (mede-) directeur en -eigenaar van Apply. Het eigendom zal volledig in handen komen van TSD Holding B.V. van Rody Degeling. Lidie vd Minne zal de dagdagelijkse leiding blijven verzorgen zoals zij al sinds 1 september 2020 doet. De bekende dienstverlening blijft onverkort gehandhaafd uiteraard. Zo ook zullen de verbeteringen aan de lesprogramma’s en de (getoonde) veerkracht binnen de onderneming worden voortgezet.

De samenwerking met All Prevent wordt geïntensiveerd; vooral als het gaat om de dienstverlening t.a.v. gevaarlijke stoffen, RI&E’s en adviespraktijk. Binnen het samenwerkingsverband The Safety Network vormen we een sterke partner voor het domein veiligheidskunde met onze opleidings-, advies- en ondersteuningsactiviteiten.

We willen Erwin bedanken voor de aanzet en de afgelopen jaren. Ongetwijfeld mogen we elkaar nog spreken in de post Apply tijd. Hieronder vindt u een persoonlijk bericht van Erwin.

Beste mensen ,

Na dertien jaar neem ik per 1 september 2021 afscheid van All Prevent en Apply Opleidingen en Advies. Ik doe dat met een goed gevoel en in de wetenschap dat deze bedrijven bij hun respectievelijke directie, Ruud Vermunt en Lidie vd Minne in goede handen zijn. De aandelen zijn voor 100% in handen van TSD Holding van Rody Degeling. De continuïteit van All Prevent en Apply is ook in dat opzicht gegarandeerd.

De jaren bij All Prevent en Apply maken bijna een derde uit van een werkzaam leven van meer dan veertig jaar. Ik kijk er met plezier op terug. Met deze weloverwogen stap creëer ik meer ruimte voor nieuwe activiteiten in de ondernemingen die mogelijk op mijn pad komen.

Vaker en langer zeilen staat zeker op het wensenlijstje, maar het zit ook in mijn genen om maatschappelijk actief te blijven. Ik kies het ruime sop, maar keer altijd terug naar mijn thuishaven. Mijn betrokkenheid bij Rotterdam blijkt ook na 1 september uit mijn rol als technisch voorzitter van de Bedrijvenraad Spaanse Polder. Uit die rol zullen zeker ook nieuwe contacten en activiteiten ontstaan.

En dan is er natuurlijk de diepgewortelde binding met veiligheid. Ook daar geldt dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan. In mijn rol als examinator en promotor bij Apply Opleidingen en Advies houd ik binding met het werkveld. En natuurlijk weet men bij All Prevent mij te vinden.

Kortom, we zullen elkaar ongetwijfeld nog op andere plaatsen tegenkomen. Na 1 september kun je mij altijd via mijn bekende gsm-nummer bereiken.

Met vriendelijke groet,

Erwin Weststrate

Stuur een bericht

Waarmee kunnen wij u helpen?

Stuur een bericht