Even voorstellen - Rémy Crusio

05 december 2022

Graag wil ik mijzelf even voorstellen; Ik ben Rémy Crusio en ben per 1 december in dienst bij Apply Opleidingen en Advies. Een variërende uitdaging waarin ik samen met een enthousiast team de rol ga vervullen van docent en adviseur.

Mijn carrière is begonnen als Projectmanager bij een elektrotechnisch installatiebureau waarna ik de overstap heb gemaakt naar een bioscoopgroep als bedrijfsleider en technisch manager. In de afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als Projectleider BIM projecten en arbobeleid binnen een totaalinstallatiebedrijf.  

Mijn rol was veelomvattend, naast de verantwoordelijkheid voor de diverse projectteams droeg ik de verantwoordelijkheid voor de diverse beleidsmatige aspecten. Hier heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Apply. Het volgen van de MVK-opleiding was een goede stap om invulling te geven aan het veiligheidskundige deel van mijn taken. Er was direct een leuke klik met één van de docenten die mij erg enthousiast maakte over het veiligheidsverhaal. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid de overstap te wagen naar Apply.

Wil je in contact komen met mij? Ik ben bereikbaar via 0113 - 40 55 88 of remycrusio@applygroep.nl

Rémy Crusio
Stuur een bericht

Waarmee kunnen wij u helpen?

Stuur een bericht