Menu

HET IS ÉCHT VEILIG ALS HET GROEN IS!

Opleidingen overzicht

Lees hier het nieuws over onze opleidingen

Specialisatie tijdens de Veiligheidsdag

Uit onderzoeken is gebleken dat er vanuit het werkveld steeds meer vraag is naar specialisatie op het gebied van (arbeids)veiligheid. Om deze reden hebben wij er dit jaar voor gekozen om tijdens de Veiligheidsdag 2018 de parallelsessies anders in te richten volgens een: 'piramidesysteem'.

Lees verder

Thema Veiligheidsdag 2018 bekend

Op 30 mei 2018 organiseert Apply Opleidingen en Advies haar 8e Veiligheidsdag met als thema: “Niets is wat het lijkt”. De gedachte hierachter is dat je iets meerdere keren moet waarnemen omdat dingen anders kunnen zijn dan ze in eerste instantie lijken. 

Lees verder

Samenwerking NCOI Techniek & Veiligheid en Apply

Toegankelijkheid en maatwerk kenmerken nieuwe aanpak opleiding Hogere Veiligheidskundige (HVK)

Lees verder

Hulpverlening op Sint-Eustatius

Vandaag, dinsdag 19 september 2017, is voor vele mensen weer een normale werkdag. Helaas voor de mensen uit Terneuzen is dit gepaard met wat neerslag, maar gelukkig is het weer helemaal opgeklaard. De zon schijnt, het wolkendek is opengetrokken en de lucht is hemelsblauw.

Lees verder

Apply stelt aan u voor

Apply Opleidingen en Advies presenteert u Maria Fuensanta Beltrán García. Maria Garcia is met haar Spaanse achtergrond een enorme aanwinst binnen Apply.

Lees verder

Actie informatiebijeenkomst

Denkt u erover na om een opleiding te starten op het gebied van arbeidsveiligheid? Apply verzorgd deze week en komende week twee informatiebijeenkosten.

Lees verder

Diploma uitreiking juli 2017

Een lekker begin van je vakantie is het wel, met een diploma op zak aan je zomervakantie beginnen. 6 juli 2017 was het weer zover, een diploma uitreiking.

Lees verder

Tweedaagse cursus preventiemedewerker

Iedere werkgever is verplicht om ten minste één preventiemedewerker aan te stellen.

Lees verder

Start in het najaar met je opleiding!

Vandaag is het 21 juni en officieel de eerste dag van de zomer. Dit betekent dat voor de meeste de vakantie al in zicht is en voor sommigen zal deze zelfs al gearriveerd zijn.

Lees verder

Apply Veiligheidsdag 2017

Op 17 mei 2017 heeft Apply Opleidingen & Advies wederom haar jaarlijkse Veiligheidsdag georganiseerd. Elk jaar, in de maand mei, geeft Apply haar (oud) studenten de gelegenheid om hun best practice te delen met collega veiligheidskundigen.

Lees verder