Menu

HET IS ÉCHT VEILIG ALS HET GROEN IS!

Opleidingen overzicht

Lees hier het nieuws over onze opleidingen

Vacature: Marketingmedewerker (M/V)

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste marketingmedewerker. Heb je interesse? Laat het ons weten.

Lees verder

Apply Veiligheidsdag 2018

Wauw, wat was dat een fantastische dag, de jaarlijkse Veiligheidsdag van Apply Opleidingen en Advies!

Prachtig weer, een zeer inspirerende omgeving, sterke en gedachtenprikkelende hoofdsprekers, geweldige parallelsessies en geweldige collega-Veiligheidskundigen.

Lees verder

Diploma-uitreiking december

Het jaar afsluiten met een diploma? Dat moet een geweldig gevoel geven! Op donderdag 20 december 2017 mochten we weer een grote groep (oud-)studenten van de opleiding MVK en HVK blij maken met het behalen van hun dikverdiende diploma.

Lees verder

FIBRANT: Kennis is het verhogen van veiligheid

Fibrant heeft er eind 2017 bewust voor gekozen om een aantal van hun operators de opleiding Operationeel Veiligheidskundige te laten volgen, verzorgd door Apply Opleidingen en Advies.

Lees verder

Glijgevaar op de daken

Exact op tijd verschijnt hij, hij die ons kerstfeest al sinds heugenis tot een succes brengt. Door de lichtbeslagen ramen zie ik zijn arrenslee langzaam vanuit de verte naderen.

Lees verder

Apply Opleidingen & Advies ISO 9001:2015 gecertificeerd

Op 12 en 13 december 2017 hebben wij onze her-certificeringsaudit gehad, inclusief de overgang naar de nieuwe norm. De audit werd uitgevoerd door DNV-GL.

Lees verder

Specialisatie tijdens de Veiligheidsdag

Uit onderzoek is gebleken dat er vanuit het werkveld steeds meer vraag is naar specialisatie op het gebied van (arbeids)veiligheid. Om deze reden hebben wij er dit jaar voor gekozen om een 'piramidesysteem' toe te passen op de parallelsessies van de Veiligheidsdag. 

Lees verder

Samenwerking NCOI Techniek & Veiligheid en Apply

Toegankelijkheid en maatwerk kenmerken nieuwe aanpak opleiding Hogere Veiligheidskundige (HVK)

Lees verder

Thema Veiligheidsdag 2018 bekend

Op 30 mei 2018 organiseert Apply Opleidingen en Advies haar 8e Veiligheidsdag met als thema: “Niets is wat het lijkt”. De gedachte hierachter is dat je iets meerdere keren moet waarnemen omdat dingen anders kunnen zijn dan ze in eerste instantie lijken. 

Lees verder

Hulpverlening op Sint-Eustatius

Vandaag, dinsdag 19 september 2017, is voor vele mensen weer een normale werkdag. Helaas voor de mensen uit Terneuzen is dit gepaard met wat neerslag, maar gelukkig is het weer helemaal opgeklaard. De zon schijnt, het wolkendek is opengetrokken en de lucht is hemelsblauw.

Lees verder