Menu

HET IS ÉCHT VEILIG ALS HET GROEN IS!

Opleidingen overzicht

Middelbare Milieukunde (MMK)

Cursusduur: 6 maanden

Startdatum: 31-10-2018

Kosten: € 5.325,00

Direct inschrijven

Opleiding

Wil jij jouw organisatie verrijken met een breed scala aan kennis en vaardigheden op het gebied van milieu, communicatie, handhaving en controles? Volg dan onze MMK-opleiding!

Na de opleiding

Met het behalen van de opleiding Middelbare Milieukunde ben je uitzonderlijk! Bij deze opleiding, die alleen bij Apply Opleidingen Hobéon-SKO gecertificeerd is, ligt de focus voornamelijk op het gebied van milieu. Wordt (mede) verantwoordelijk voor het ontwikkelen, adviseren, ondersteunen en realiseren van het milieubeleid en wordt een specialist op het gebied van milieu!

Informatie over de opleiding

Om deel te nemen aan de MMK-opleiding dien je minimaal mbo 4 denk- en werkniveau te hebben, met basiskennis van scheikunde en natuurkunde. Als je in het bezit bent van een MVK-diploma mag u ook deelnemen aan de opleiding. De totale studiebelasting bedraagt ±500 uur. Het cursorische deel duurt 6 tot 8 maanden. De kosten voor de MMK-opleiding bedragen €5.325,00 excl. BTW. Dit is exclusief de kosten voor de verdediging van het eindwerk € 575,00 excl. BTW.

De volgende boeken zijn verplicht en kunnen besteld worden op http://www.managementboek.nl/bestellijst/apply_opleidingen_Middelbare_Milieukunde?affiliate=4164

Inhoud opleiding

De opleiding bestaat uit 5 modules. Hiervan bestaat module 2 uit de opleiding DLP (Deskundig Leidinggevende Projecten). Je ontvangt hiervoor een apart certificaat DLP met geldigheid van 5 jaar.

Module 1: Wetgeving en handhaving
Module 2: Bodem en DLP
Module 3: Gevaarlijke stoffen
Module 4: Afval, water, lucht en verruimde reikwijdte
Module 5: Auditing en beleid

Examens

Om je MMK-diploma te halen dien je alle modules met een voldoende af te ronden tijdens de synthesemomenten in de opleiding. Daarnaast moet er een eindwerk worden geschreven en verdedigd.

 

Waarom kiezen voor Apply Opleidingen?

  • Praktijkgerichtheid
  • In de praktijk toepasbare theorie
  • Aandacht voor de mens in zijn vak
  • Gedreven docenten met ruime praktijkervaring
  • Leereffect van mede-cursisten
  • Persoonlijke begeleiding
  • Open inschrijvingen

Inschrijven voor deze opleiding Brochure aanvragen

Beschikbare startdata

MMK (Bergen op Zoom): vanaf 31-10-2018 te Bouwmensen Bergen op Zoom
Inschrijven

Informatiebijeenkomsten

  • 10 september 2018 van 19:00 tot 21:30 te Bouwmensen Bergen op Zoom
Aanmelden