Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0113 - 40 55 88

Waarom kiezen voor Apply Opleidingen?

  • Praktijkgerichtheid
  • In de praktijk toepasbare theorie
  • Aandacht voor de mens in zijn vak
  • Gedreven docenten met ruime praktijkervaring
  • Leereffect van mede-cursisten
  • Persoonlijke begeleiding
  • Open inschrijvingen

Versnelde online Middelbare Veiligheidskunde (MVK) opleiding

INSCHRIJVEN 

 

 

 

lesrooster AANVRAGEN

 

 

Volg in de zomermaanden de MVK-opleiding versneld bij Apply! Ideaal voor als je nu tijd over hebt. In de periode vanaf dinsdag 02 juni 2020 tot 29 augustus 2020 zullen online lessen afgewisseld worden met praktijklessen. Volg in drie maanden het cursorisch deel van de opleiding.

 

Wil jij weten hoe je het veiligheidsbeleid binnen je organisatie kunt ontwikkelen, hoe je een RI&E op moet stellen en hoe je gerichte veiligheidsadviezen kunt geven? Vind je hiernaast persoonlijk, kleinschalig en praktijkgericht onderwijs belangrijk? Dan is de MVK-opleiding van Apply dé opleiding voor jou!

 

Hybride opleiding

In deze hybride opleiding zullen lessen in ons digitale klaslokaal afgewisseld worden met praktijklessen op één van onze centrale opleidingslocaties in Houten, Rotterdam, Bergen op Zoom en Den Bosch. Deze locatie wordt gerouleerd en gekozen op basis van de studentlocatie.


Op dinsdag 2 juni 2020 verzorgen wij de versnelde MVK-opleiding. 

Waarom kiezen voor Apply Opleidingen en Advies?

Kiezen voor Apply betekent kiezen voor persoonlijke begeleiding, kleinschalig en praktijkgericht onderwijs. Bij Apply dagen we je uit het maximale uit jezelf te halen. Onze oud-cursisten waarderen onze opleiding niet voor niets gemiddeld met een 8,8.

Voordelen van de versnelde hybride MVK-opleiding:

✔️ Doorloop het cursorisch gedeelte van de opleiding in de zomermaanden
✔️ Digitale lessen en praktijklessen wisselen elkaar af
 
De opleidingskosten van deze versnelde hybride MVK-opleiding bedragen € 5.900,00 excl. 21 % btw. Deze prijs is een all-in prijs. Dit betekent dat de opleidingskosten, examenkosten, lesboekenkosten, toegang digitale les- en leeromgeving en lesmateriaal inbegrepen zijn. 

Wat kan ik met deze opleiding?

Als Middelbaar Veiligheidskundige ben je de schakel tussen de werkvloer en het management. Na de opleiding weet je hoe je risico's moet herkennen en hoe je deze kunt beheersen. Ook weet je hoe je een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) opstelt en hoe je deskundig advies uitbrengt.Je bent op de hoogte van wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsveiligheid en ben je in staat om het veiligheidsbeleid van een organisatie sturing te geven.

Wat ga ik leren?

De MVK- opleiding is verdeeld in 4 deelonderwerpen. Na het behalen van deze opleiding weet je alles over de RI&E, Veiligheidsthema’s, Gezondheidsthema’s, Adviesvaardigheden en Communicatie.

Waar moet ik aan voldoen?

Om met de opleiding te mogen starten, dien je aan één van de onderstaande eisen te voldoen:

  • Een afgeronde mbo-opleiding en affiniteit met techniek of;
  • een afgeronde OVK-opleiding of;
  • aantoonbaar denk- en werkniveau op mbo 4 niveau.

Indien je niet aan één van deze eisen voldoet, dien je een portfolio aan te leveren. Hiervoor hebben wij een document beschikbaar. Vraag hier het document aan. Je aangeleverde portfolio zal worden beoordeeld door één van de hoofddocenten. Op basis van je portfolio ontvangt je vanuit Apply Opleidingen en Advies uitsluitsel of je wel/niet wordt toegelaten tot onze opleiding.

Informatie over de opleiding?

Onze opleiding Middelbare Veiligheidskunde is Hobéon SKO gecertificeerd en bestaat uit 3 modules. Module 1  vormt de basis van de opleiding waar o.a. onderwerpen als wetgeving, rapporteren, de RI&E, TRA, arbeidsmiddelen, arbeidsplaatsen en gevaarlijke stoffen elkaar afwisselen.

Vanaf module 2 wordt de verdiepingsslag gemaakt en leer je alles over veiligheidsthema’s, gezondheidsthema’s, adviesvaardigheden en communicatie. Tijdens de RI&E in de praktijkdag wordt het theoretisch inzicht vertaald naar de dagelijkse praktijk door een RI&E uit te voeren bij een extern bedrijf.

Wat is de studiebelasting?

De totale cursorische studiebelasting bedraagt ± 200-250 uur. In de zomermaanden kan je de opleiding volgen vanaf 02 juni 2020 tot 29 augustus 2020. Deze versnelde opleiding is ideaal voor als je nu tijd over hebt. Aansluitend aan de laatste lesdag heb je 12 maanden de tijd om de scriptie af te ronden en te verdedigen. Hier ben je ongeveer 200 uur aan kwijt.

Zijn er subsidiemogelijkheden?

Door verschillende subsidies en belastingvoordelen wordt de combinatie van leren en werken aantrekkelijker voor werkgevers, werknemers en particulieren. Meer weten over subsidies? Lees verder

 

Wil jij je inschrijven aan deze versnelde MVK-opleiding? Klik dan op de inschrijflink:

 

INSCHRIJVEN

Duur: 6-8 maanden
Locatie: