Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0113 - 40 55 88

Over ons

Apply Opleidingen en Advies

In alles wat wij doen geloven wij dat wij werken veiliger maken.

 

Persoonlijk

Door onze relatief kleine klassen, is persoonlijke begeleiding gegarandeerd. Bij Apply ben je geen nummer. Wij zijn er voor jou en niet andersom. Met inhoudelijke en praktische vragen kun je altijd terecht bij jouw vaste aanspreekpunt. Iedereen is anders en krijgt de benadering die hij of zij nodig heeft. 

 

Praktijkgericht

Wij staan voor hoogwaardig kwalitatief onderwijs. Een belangrijk onderdeel hierin is het geven van praktijkgerichte lessen. Samen met praktijkgerichte casussen en onze praktijkdagen zorgen wij dat je ervaart hoe je de theorie kan vertalen naar jouw organisatie.

 

Deskundig

Met de opleidingen Hogere Veiligheidskunde (HVK), Middelbare Veiligheidskunde (MVK), Operationele Veiligheidskunde (OVK) en Middelbare Milieukunde (MMK) verzorgen wij al meer dan 25 jaar opleidingen op strategisch, tactisch en operationeel niveau en helpen wij organisaties met vraagstukken op het gebied van arbo, milieu en veiligheidscultuur. Onze docenten en adviseurs hebben jarenlange ervaring in het vakgebied waarin zij les- en adviesgeven.