Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0113 - 40 55 88

Over ons

Apply maakt op een unieke manier werk van veiligheid en van de mensen die in de vakgebieden veiligheid, arbo, milieu en kwaliteit actief zijn. Naast het verzorgen van opleidingen en cursussen, adviseren wij werkgevers over vraagstukken.

Apply Opleidingen en Advies

Apply Opleidingen en Advies maakt op een unieke manier werk van veiligheid en van de mensen die in de vakgebieden veiligheid, arbo, milieu en kwaliteit actief zijn. Naast het verzorgen van opleidingen en cursussen, adviseren wij werkgevers over vraagstukken. Daarnaast beschikken wij over een groot netwerk van middelbaar en hoger opgeleide veiligheidskundigen.

 

Onze mensen zijn onze ambassadeurs. Zij bewijzen dat kennis belangrijk is maar dat de juiste mentaliteit en betrokkenheid het verschil maakt. Die mentaliteit is de mentaliteit van Apply: persoonlijk, betrokken en ter zake kundig!

 

Apply Opleidingen:

Waar de eisen op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu steeds strenger worden, kunnen medewerkers niet achterblijven. De praktijkgerichte opleidingen van Apply Opleidingen bieden daarom veel meer dan theoretische kennis alleen. Eenmaal afgestudeerd zijn onze cursisten onze belangrijkste ambassadeurs. Zij bewijzen dat wij niet alleen kennis bijbrengen maar mensen vormen tot gedreven, zelfbewuste experts.

 

Apply Advies:

Arbeidsveiligheid, milieu en kwaliteitssystemen zijn aspecten die van belang zijn voor uw organisatie, maar zeker ook uw werknemers. Vraagstukken op dit gebied vereisen veelal specifieke kennis en ervaring die doorgaans niet binnen de eigen organisatie aanwezig is. Juist vanwege de complexiteit en het belang van deze vraagstukken is een professionele kijk van een betrouwbare adviseur onmisbaar.