Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0113 - 40 55 88

Over ons

Kiezen voor Apply

Kiezen voor Apply betekent kiezen voor persoonlijke begeleiding, kleinschalig en praktijkgericht

onderwijs. Bij Apply dagen we je uit het maximale uit jezelf te halen.


Beoordelingen

De opleidingen van Apply worden al jaren door oud-studenten beoordeeld op het gebied van onderwijs, studiebegeleiding, kwaliteit en voorzieningen.  Uit de resultaten van de beoordelingen op de onafhankelijke vergelijkingssite Springest blijkt dat studenten erg tevreden zijn over hun studie en Apply als opleider. Bekijk hier de resultaten

De persoonlijke opleidier
Onze klassen tellen 10 tot 15 studenten. Dankzij de kleinschaligheid van het onderwijs en de relatief kleine klassen, is persoonlijke begeleiding gegarandeerd. Onze studenten krijgen geen cursistennummer. Docenten kennen hun studenten allen bij naam. Wij zijn er voor jou en niet andersom. Met inhoudelijke en praktische vragen kun je altijd terecht bij jouw vaste aanspreekpunt. Iedereen is anders en krijgt de benadering die hij of zij nodig heeft. 

 

Beroepsgericht onderwijs
Om studenten goed voor te bereiden op de beroepspraktijk, is er veel aandacht voor praktijkgericht onderwijs. Een belangrijk onderdeel hierin is het geven van praktijkgerichte lessen. Samen met praktijkgerichte casussen en onze praktijkdagen zorgen wij dat je ervaart hoe je de theorie kan vertalen naar jouw organisatie. Tijdens deze lessen ontwikkelen studenten competenties waar het werkveld behoefte aan heeft. Onze lessen worden verzorgd door professionals uit het vakgebied.

 

Kwaliteit
De Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid vereist dat opleidingen op het gebied van veiligheid voldoen aan een aantal eisen. Deze eisen worden onderschreven door het Centraal College van Deskundigen van de VCA-checklist. Hobéon SKO is door de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid aangewezen als beheerder en deskundige op dit gebied. De opleidingen Operationele Veiligheidskunde (OVK), Middelbare Veiligheidskunde (MVK), Middelbare Milieukunde (MMK) en Hogere Veiligheidskunde (HVK) van Apply Opleidingen en Advies voldoen aan deze eisen.


Het volgen van een Hobéon-SKO gecertificeerde opleiding biedt grote voordelen voor de studenten en voor de werkgever. De voordelen van het volgen van een onaankelijk gecertificeerde opleiding:

• Door het laten volgen van een gecertificeerde opleiding kan de werkgever borgen dat de
studenten ook kennis verwerven over de vigerende wet- en regelgeving;
• Studenten kunnen met het behalen van een diploma met een keurmerk van een gecertificeerde
opleiding over betere kansen beschikken voor aansluiting op de arbeidsmarkt en worden opgenomen
in het register van Hobéon;
• Een gecertificeerde opleiding is gebonden aan een groot aantal eisen die onder meer de kwaliteit
en de actualiteit van deze opleiding bestendigen;
• Een gecertificeerde opleiding wordt periodiek ge-audit om te kunnen beoordelen of deze opleiding
voldoet aan de laatste richtlijnen.