Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0113 - 40 55 88

Apply Veiligheidsdag

De Apply Veiligheidsdag is een jaarlijks terugkerend congres, waarbij de nieuwste ontwikkelingen op veiligheidsgebied in een informele sfeer aan bod komen. Dit alles met sprekers uit verschillende vakgebieden.

Veiligheidsdag

De Apply Veiligheidsdag is een jaarlijks terugkerend congres, waarbij de nieuwste ontwikkelingen op veiligheidsgebied in een informele sfeer aan bod komen.

 

Gedurende de dag zijn er drie hoofdsprekers. Zij bespreken plenair een onderwerp op veiligheidsgebied. Tussen de presentaties van de hoofdsprekers door kun je verschillende parallelsessies van oud-studenten volgen. Jij als deelnemer bepaalt zelf welk onderwerp je interessant vindt en bij welke parallelsessies je aan wilt schuiven. Als laatste vindt er ook een 'safety-battle' plaats. Tijdens deze battle discussiëren twee sprekers vanuit diverse invalshoeken over verschillende stellingen. Uiteraard is er bij al deze onderdelen gelegenheid voor vragen of discussies. 

 

Het doel van de Veiligheidsdag is iedereen een gezellige, interesssante, maar vooral leerzame dag te bezorgen. Als deelnemer van de Veiligheidsdag neem je, naast een leuke goodiebag, 1 Hobeón SKO-punt mee naar huis aan het einde van de dag.

 

Kijk voor meer informatie ook op de website www.veiligheidsdag.nu