Partner of the safetynetwork
Wij helpen u graag! Bel 0115 - 683 444

Apply Veiligheidsdag

De Apply Veiligheidsdag is een jaarlijks terugkerend congres, waarbij de nieuwste ontwikkelingen op veiligheidsgebied in een informele sfeer aan bod komen. Dit alles met sprekers uit verschillende vakgebieden.

Veiligheidsdag 2019

Na de succesvolle achtste editie van de Apply Veiligheidsdag organiseren we ook dit jaar de Veiligheidsdag weer in het oude klooster Bovendonk te Hoeven. Dit jaar heeft de dag als thema 'Samenwerkende verschillen'. 

 

'Samenwerkende verschillen' wat houdt dat in? In het vakgebied arbeidsveiligheid vindt momenteel een ontwikkeling plaats: enerzijds wordt er nog steeds gewerkt met klassieke middelen zoals checklists, maar anderzijds worden er steeds meer nieuwe technieken zoals robots, cobots, AI, drones en virtual reality toegepast. De vraag die op deze dag centraal staat is: hoe gaan beide uitersten (mens versus robot) in de nabije toekomst positief met elkaar samenwerken op het gebied van arbeidsveiligheid? Werken zij elkaar tegen of versterken ze elkaar juist?

 

Ook dit jaar zal de dag weer worden ingevuld met prominente hoofdsprekers, zoals onder andere Ira Helsloot, met parallelsessies en met verbazingwekkende acts. Benieuwd naar de planning van de dag? Lees dan snel verder op www.veiligheidsdag.nu.

 

We hopen je ook dit jaar weer te mogen verwelkomen!