Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0113 - 40 55 88

Apply Veiligheidsdag

De Apply Veiligheidsdag is een jaarlijks terugkerend congres, waarbij de nieuwste ontwikkelingen op veiligheidsgebied in een informele sfeer aan bod komen. Dit alles met sprekers uit verschillende vakgebieden.

Veiligheidsdag 2020

De Apply Veiligheidsdag van 2019 was er één die we niet snel zullen vergeten. Wat was het weer een geslaagde dag! Een prachtige locatie, goede sprekers, een vleugje humor, heerlijk eten, schitterend weer en natuurlijk ruim 170 bezoekers die er mede voor hebben gezorgd dat deze dag zo'n succes was.

 

Ook dit jaar hebben we weer erg veel positieve reacties ontvangen. Dit is één van de grootste redenen waarom we dit doen. Alle aanwezigen een leerzame, maar vooral gezellige dag bezorgen. 

Volgend jaar organiseren we de tiende editie van de Veiligheidsdag. We kunnen je nu al garanderen dat je deze dag niet wilt missen! Pak dus gelijk je agenda erbij en noteer: woensdag 10 juni 2020. Houd daarnaast deze website en onze social media in de gaten, binnenkort publiceren we hier onder andere de namen van de eerste sprekers!