Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0113 - 40 55 88

Virtual Classroom

Virtual Classroom

 

"Een verademing om online de lessen te volgen. De Trainers wisten stuk voor stuk online mijn aandacht vast te houden. Dat is een gave daar de interactie die je in de klas hebt toch wegvalt.''

- deelnemer Virtual Classroom april 2020

 

Virtual Classroom: OVK- en MVK-opleiding 

  

 

Inschrijven ovk-opleiding

 

 

inschrijven mvk-opleiding

 

 

 

 

 

 

De opleiding Operationele Veiligheidskunde (OVK) of Middelbare Veiligheidskunde (MVK) kun je nog altijd volgen in onze Virtual Classroom. 

 

Bij Virtual Classroom wordt een klaslokaal nagebootst. Deze lessen zijn niet anders dan normaal, alleen volg je de live lessen nu op afstand via de tablet of computer. 

Live lessen

Via een live-verbinding heb je live contact met de docent en medestudenten. Zo kun je vanuit huis toch klassikaal onderwijs volgen en profiteren van de voordelen die dit biedt: 

  • Je kunt direct vragen stellen aan de docent;
  • Je krijgt opdrachten en vragen waarmee je de lesstof praktisch leert toepassen;
  • Je kunt met je medestudenten in subgroepjes aan een opdracht werken;
  • Korting op de opleidingsprijs;

Hoe kom je in de Virtual Classroom?

Het enige dat je nodig hebt om in onze Virtual Classroom te komen, is een werkende internetverbinding en een tablet, smartphone, desktop of laptop. Verder helpen wij je op weg. Als je je aanmeldt voor een opleiding ontvang je duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik van de verschillende functies in de online leeromgeving. Wij staan altijd voor je klaar om je op weg te helpen.

Praktische informatie

 

Lesboeken en lesmaterialen worden vooraf opgestuurd.

De kosten van deze opleidingsvariant bedragen:

 

OVK regulier OVK Virtual Classroom
€ 2.300 excl. btw € 2.100,- excl. btw

 

Inbegrepen voor de OVK: de kosten voor de lessen, lesmaterialen, lesboekenkosten, (schriftelijke) examens, begeleiding bij de bedrijfsopdracht en toegang digitale les- en leeromgeving.

 

MVK regulier MVK Virtual Classroom
€ 5.900 excl. btw € 5.500 excl. btw

 

Inbegrepen voor de MVK: de kosten voor de lessen, lesmaterialen, lesboekenkosten, (schriftelijke) examens, begeleiding bij de scriptie en bedrijfsopdracht, verdediging van het eindwerk en toegang digitale les- en leeromgeving.

Examens en praktijkdagen

(Schriftelijke) examens zullen op een fysieke opleidingslocatie afgenomen worden. Deze locatie is nader te bepalen aan de hand van de locaties van de studenten.

Praktijkdagen zullen eveneens fysiek ingepland worden bij externe bedrijven.