MVK opleiding - Middelbare Veiligheidskunde

MVK

Wil jij meer weten over het opstellen van een RI&E, hoe je risico's kunt herkennen en beheersen en wil je beter worden in het geven van veiligheidsadviezen? Dan is de opleiding MVK dé opleiding voor jou!

Prijs
€ 6.250,00 excl. btw
Duur
15 lesdagen
Locatie
Bergen op Zoom, Den Bosch, Dordrecht, Virtual Classroom
Offerte aanvragen

Inhoud MVK opleiding

De opleiding bestaat uit drie modules van in totaal 15 lesdagen. Module 1: OVK geldt als voorbereidingstraject op module 2 en 3. Het raamwerk en de opbouw van de modules sluiten volledig op elkaar aan. Vanaf module 2 wordt de verdiepingsslag gemaakt en leer je alles over veiligheidsthema’s, gezondheidsthema’s, adviesvaardigheden en communicatie. Tijdens de RI&E in de praktijkdag wordt het theoretisch inzicht vertaald naar de dagelijkse praktijk door een RI&E uit te voeren bij een extern bedrijf.

Is de MVK opleiding geschikt voor mij?

Als MVK’er controleer en beheer je alles rondom de veiligheid in het bedrijf. Een belangrijke taak is het geven van advies over arbeidsomstandigheden. Je brengt risico’s en gevaren in kaart en bedenkt en implementeert de beheersmaatregelen en evalueert of de maatregelen effect hebben.

Om met de opleiding te mogen starten, dien je aan één van de onderstaande eisen te voldoen:

  • Een afgeronde mbo-opleiding en affiniteit met techniek of;

  • Een afgeronde OVK-opleiding of;

  • Aantoonbaar denk- en werkniveau op mbo 4 niveau.

Ben je niet rechtstreeks toelaatbaar, maar wil je wel de opleiding volgen? Vraag dan het toelatingsdocument MVK aan. Op basis van het ingevulde document brengen wij een studieadvies uit.

Studieduur

De MVK opleiding bestaat uit 15 lesdagen op een vaste weekdag van 09:30 uur tot 17:00 uur. De studieduur is 6-8 maanden, gevolgd door de examenonderdelen. In reguliere schoolvakanties en op feestdagen wordt geen lesgegeven.

Onze MVK-opleiding kent een ruime afstudeertermijn. Voor afronding van de examenonderdelen heb je na de laatste lesdag nog 12 maanden de tijd.

Wanneer start de MVK opleiding?

De MVK opleiding van Apply start meerdere keren per jaar in Bergen op Zoom, Dordrecht, Den Bosch en in de Virtual Classroom.

Investering

De investering bedraagt € 6.250,- exclusief btw. Dit is een all-in tarief. Inbegrepen in dit tarief zijn de opleidingskosten, examenkosten, lesboekenkosten, catering, toegang digitale leeromgeving en lesmateriaal.

Voor het maken van een herexamen of het inhalen van lessen rekenen wij geen extra kosten.

Waarom Apply?

Je kiest voor Apply omdat wij de meest praktijkgerichte en persoonlijke opleider zijn. Je krijgt les van veiligheidsprofessionals met specifieke kennis en een ruime praktijkervaring, gaat op bedrijfsbezoek, integreert je dagelijkse praktijk middels opdrachten in je studie en je kunt de geleerde theorie na het behalen van je diploma meteen toepassen in de praktijk!

De opleidingen van Apply worden al jaren door oud-studenten beoordeeld op het gebied van onderwijs, studiebegeleiding, kwaliteit en voorzieningen.  Uit de resultaten van de beoordelingen op de onafhankelijke vergelijkingssite Springest blijkt dat studenten erg tevreden zijn over hun studie en Apply als opleider. Bekijk hier de reviews

Vragen over de opleiding?

Veelgestelde vragen

Opleidingen

Stuur een bericht

Waarmee kunnen wij u helpen?

Stuur een bericht