Verantwoord ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Naast veiligheid hechten we ook een enorme waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Apply Opleidingen en Advies is een bedrijf dat midden in de maatschappij staat en zich elke dag inzet om de wereld veiliger te maken. En dat doen we vanuit passie. Ontdek wat wij voor de maatschappij betekenen.

MVO visie

MVO Visie

Apply ziet het voorkomen van arbeidsongevallen en calamiteiten als een belangrijke maatschappelijke taak.

Hoe meer mensen zo vroeg mogelijk potentiรซle risico's weten te herkennen, hoe meer ongelukken voorkomen kunnen worden. Dit doen wij door het verzorgen van opleidingen en cursussen en het adviseren van organisaties over Arbo, kwaliteit, milieu, gevaarlijke stoffen en veiligheidscultuur met als doel om het veiligheidsbewustzijn in de organisaties te vergroten.

Maar de wereld veiliger en beter maken kunnen we niet alleen. Daarom ondersteunt Apply ook lokale en landelijke initiatieven die bijdrage aan een veiligere en betere wereld.

Vergaderende mensen

People

Apply wil een zo goed mogelijke omgeving ontwikkelen voor haar medewerkers. Hiervoor onderneemt Apply op dit moment al een aantal activiteiten.

Zo wordt een groene omgeving op kantoor gecreรซerd, is er fruit op de werkvloer te vinden, worden er personeelsuitjes georganiseerd en wordt intern gestimuleerd tot het behalen van trainingen. Ook is Apply Opleidingen en Advies een erkend leerbedrijf en biedt leerlingen van de Pratkijkroute van Scalda de mogelijkheid om te leren in de praktijk.

Planet

Apply vindt het milieu en de planeet erg belangrijk. Om รฉcht een bijdrage te leveren, onderneemt Apply op dit moment al een aantal activiteiten.

Zo wordt printen op kantoor gereduceerd, zijn onze offertes gedigitaliseerd en wordt het rijden van zakelijke kilometers door een efficiรซnte planning verminderd. Tevens is ons bedrijfspand ingericht met Led verlichting en zijn onze installaties energiezuinig.

Profit

Wij zien ons bedrijfsresultaat als een combinatie van onze impact op de maatschappij, het milieu en onze winst.

Mede hierdoor wil Apply ook iets terug doen voor de maatschappij. Wij zetten ons in voor gezamenlijke goede doelen en evenementen die door The Safety Network gesteund worden (o.a. Make-A-Wish, de Brandwondenstichting, World Cleanup Day)

Pluk hoek

Wat wij gedaan hebben:

Plukhoek Mookhoek

Tijdens de diplomering van de studenten uit de opleidingen MVK, TMK en HVK hebben wij bloemen uitgereikt. Deze waren afkomstig van Plukhoek Mookhoek. Plukhoek Mookhoek begeleidt kinderen die het nodig hebben om buiten les te krijgen. Daarvoor ontwikkelen zij buitenlessen en -activiteiten om de kinderen tegemoet te komen in al de onderwijs- en zorgbehoeften.   

Lees meer over Plukhoek Mookhoek

Zonnepanelen op het dak van kantoorpand Goes

Zonnepanelen op ons kantoorpand in Goes

Wij vinden verduurzamen en maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Daarom zijn op ons kantoorpand in Goes zonnepanalen geplaatst zodat wij zelf onze stroom op kunnen wekken.  

Op het dak van ons kantoorpand aan de Albert Plesmanweg in Goes liggen ruim 200 zonnepanelen. Dit is ruim voldoende om de kantoorpanden van Apply, TSA Safety Services en Inprevo van stroom te voorzien.

Opruimen tijdens world cleanup day

๐—›๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—บ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—ช๐—ผ๐—ฟ๐—น๐—ฑ ๐—–๐—น๐—ฒ๐—ฎ๐—ป๐˜‚๐—ฝ ๐——๐—ฎ๐˜†

Medewerkers van de bedrijven van The Safety Network hebben in het kader van #NotInOurBackyard tijdens de World Cleanup Day op 17 september 2022 de handen uit de mouwen gestoken. Samen hebben zij de omgeving rondom onze panden in Goes en Rotterdam opgeschoond.

Het was geen overbodige luxe, in een paar uur tijd waren er ruim 30 zakken met vuilnis gevuld. Gemeente Rotterdam en Gemeente Goes hebben ervoor gezorgd dat dit vuilnis terecht komt waar het hoort. Dank hiervoor!

Wij hebben niet alleen de omgeving opgeruimd maar ook een bedrag van โ‚ฌ 2.500,- gedoneerd aan dit mooie doel.

Uitreiking aan nederlandse brandwonden stichting

Nederlandse Brandwonden Stichting

Samen met de partners uit The Safety Network steunen we sinds 2019 de Nederlandse Brandwonden Stichting. In de Nederlandse Brandwondenstichting hebben wij een partner gevonden die een vorm van veiligheid afdekt, wat wij niet kunnen. Waar wij als totaaldienstverlener alles doen op het gebied van veiligheidsadvies en -beleid, het voorkomen van incidenten en de bestrijding hiervan, ondersteunt de Nederlandse Brandwonden Stichting ook slachtoffers na een incident.

We steunen de stichting met een geldbedrag, om de Nederlandse Brandwonden Stichting financieel te steunen in de strijd tegen brandwonden. Daarnaast werd er op onze Veiligheidsdag in 2021 een presentatie gegeven door de Brandwonden Stichting.

Inzet make-a-wish

Make-a-Wish

We hebben ons ook ingezet voor Make-a-Wish. We zijn wensvervuller geweest en we hebben ons ingezet om een wens van een ziek kind uit te laten komen. We hebben ons netwerk ingezet en een hele leuke dag voor hem georganiseerd. Na een dag brainstormen, bellen, plannen en samenwerken is de liefste wens voor Noud georganiseerd. Zijn wens is onder andere om in verschillende dure autoโ€™s mee te rijden. Daarnaast hebben we โ‚ฌ 6.101,85 opgehaald.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op