Menu

HET IS ÉCHT VEILIG ALS HET GROEN IS!

Opleidingen overzicht

Vacature - Aanstormend Veiligheidskundig talent gezocht!

Ben je in de afrondende fase van je HBO-studie Integrale Veiligheidskunde (IVK), HRM, Bedrijfskunde of Techniek en ambieer je een uitdagende carrière in de wereld van arbeidsveiligheid, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Lees verder

Vacature: Marketingmedewerker (M/V)

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste marketingmedewerker. Heb je interesse? Laat het ons weten.

Lees verder

Apply Veiligheidsdag 2018

Wauw, wat was dat een fantastische dag, de jaarlijkse Veiligheidsdag van Apply Opleidingen en Advies!

Prachtig weer, een zeer inspirerende omgeving, sterke en gedachtenprikkelende hoofdsprekers, geweldige parallelsessies en geweldige collega-Veiligheidskundigen.

Lees verder

Diploma-uitreiking december

Het jaar afsluiten met een diploma? Dat moet een geweldig gevoel geven! Op donderdag 20 december 2017 mochten we weer een grote groep (oud-)studenten van de opleiding MVK en HVK blij maken met het behalen van hun dikverdiende diploma.

Lees verder

FIBRANT: Kennis is het verhogen van veiligheid

Fibrant heeft er eind 2017 bewust voor gekozen om een aantal van hun operators de opleiding Operationeel Veiligheidskundige te laten volgen, verzorgd door Apply Opleidingen en Advies.

Lees verder

Glijgevaar op de daken

Exact op tijd verschijnt hij, hij die ons kerstfeest al sinds heugenis tot een succes brengt. Door de lichtbeslagen ramen zie ik zijn arrenslee langzaam vanuit de verte naderen.

Lees verder

Apply Opleidingen & Advies ISO 9001:2015 gecertificeerd

Op 12 en 13 december 2017 hebben wij onze her-certificeringsaudit gehad, inclusief de overgang naar de nieuwe norm. De audit werd uitgevoerd door DNV-GL.

Lees verder

Specialisatie tijdens de Veiligheidsdag

Uit onderzoek is gebleken dat er vanuit het werkveld steeds meer vraag is naar specialisatie op het gebied van (arbeids)veiligheid. Om deze reden hebben wij er dit jaar voor gekozen om een 'piramidesysteem' toe te passen op de parallelsessies van de Veiligheidsdag. 

Lees verder

Samenwerking NCOI Techniek & Veiligheid en Apply

Toegankelijkheid en maatwerk kenmerken nieuwe aanpak opleiding Hogere Veiligheidskundige (HVK)

Lees verder

Thema Veiligheidsdag 2018 bekend

Op 30 mei 2018 organiseert Apply Opleidingen en Advies haar 8e Veiligheidsdag met als thema: “Niets is wat het lijkt”. De gedachte hierachter is dat je iets meerdere keren moet waarnemen omdat dingen anders kunnen zijn dan ze in eerste instantie lijken. 

Lees verder

Hulpverlening op Sint-Eustatius

Vandaag, dinsdag 19 september 2017, is voor vele mensen weer een normale werkdag. Helaas voor de mensen uit Terneuzen is dit gepaard met wat neerslag, maar gelukkig is het weer helemaal opgeklaard. De zon schijnt, het wolkendek is opengetrokken en de lucht is hemelsblauw.

Lees verder

Apply stelt aan u voor

Apply Opleidingen en Advies presenteert u Maria Fuensanta Beltrán García. Maria Garcia is met haar Spaanse achtergrond een enorme aanwinst binnen Apply.

Lees verder

Actie informatiebijeenkomst

Denkt u erover na om een opleiding te starten op het gebied van arbeidsveiligheid? Apply verzorgd deze week en komende week twee informatiebijeenkosten.

Lees verder

Diploma uitreiking juli 2017

Een lekker begin van je vakantie is het wel, met een diploma op zak aan je zomervakantie beginnen. 6 juli 2017 was het weer zover, een diploma uitreiking.

Lees verder

Tweedaagse cursus preventiemedewerker

Iedere werkgever is verplicht om ten minste één preventiemedewerker aan te stellen.

Lees verder

Start in het najaar met je opleiding!

Vandaag is het 21 juni en officieel de eerste dag van de zomer. Dit betekent dat voor de meeste de vakantie al in zicht is en voor sommigen zal deze zelfs al gearriveerd zijn.

Lees verder

Apply Veiligheidsdag 2017

Op 17 mei 2017 heeft Apply Opleidingen & Advies wederom haar jaarlijkse Veiligheidsdag georganiseerd. Elk jaar, in de maand mei, geeft Apply haar (oud) studenten de gelegenheid om hun best practice te delen met collega veiligheidskundigen.

Lees verder

Hoofdsprekers Apply Veiligheidsdag 2017

Veiligheid in transitie, agile werken, agile scrum, ownership, leadership, awarness, brainbased, cultuurladder, culture shock. Termen zoals deze lees je als veiligheidskundigen steeds vaker in allerlei publicaties.

Lees verder

Arbeidsveiligheid is een contactsport op de werkvloer

Hertel investeert om de zorg voor arbeidsomstandigheden en het veiligheidsbewustzijn op de werkvloer te vergroten. In 2017 worden ruim 20 leidinggevenden uit het middenkader opgeleid tot Operationeel Veiligheidskundige.

Lees verder

Arbeidsveiligheid mag niet onderschat worden

Het aantal direct dodelijke bedrijfsongevallen stijgt dit jaar tot boven de honderd, zo is de verwachting van deskundigen. Door preventief te werk te gaan, kan dit voorkomen worden.

Lees verder

Diploma uitreiking december 2016

Is er iets mooiers om 2016 mee af te sluiten dan een diploma? Op 15 december 2016 werden er weer diploma’s uitgereikt. 15 cursisten mochten hun handtekening onder hun diploma zetten om alles officieel te maken.

Lees verder

Cursus preventiemedewerker in Goes!

10 maart 2017 starten wij een tweedaagse cursus Preventiemedewerker in Goes!

Lees verder

Apply Opleidingen en Advies op RTL 7!

Zondag 4 december hebben wij ons televisiedebuut gemaakt. In het programma Doe Maar Duurzaam vertelden onze hoofddocenten in het kort over veiligheid.

Lees verder

Hoe je het meest vitale bedrijf van Limburg wordt!

Duurzame inzetbaarheid wordt steeds belangrijker voor organisaties en personeel.

Lees verder

Rookie in veiligheidsland

Het is nu zo’n zeven maanden geleden dat ik het kantoor van Apply voor het eerst binnenliep. Van termen als VCA-VOL en RI&E had ik niet tot nauwelijks gehoord.

Lees verder

Arbo preventie: een joint venture / Bedrijfsarts als HVK’er

In de Arbowet is het nadrukkelijk opgenomen: de vier kerndeskundigen (Bedrijfsarts, Arbeidshygiënist; A&O deskundige en Hogere Veiligheidskundige) dienen nauw samen te werken om de arbeidsomstandigheden te optimaliseren.

Lees verder

Kan een veiligheidskundige tevreden zijn met het cijfer 8,9?

Via Springest is het voor onze (oud-) studenten mogelijk hun waardering voor de opleidingen OVK, MVK en HVK in een cijfer uit te drukken.

Lees verder

Start na de zomer je opleiding!

Na de zomer starten er weer een aantal opleidingen bij Apply Opleidingen.

Lees verder

Diploma uitreiking juli 2016

Op 7 juli was het weer zo ver, een diploma-uitreiking. Een fantastisch leuke avond waar we dit keer maar liefst 42 diploma’s mochten overhandigen.

Lees verder

Unicum in veiligheidsland!

Met trots kunnen wij u mededelen dat wij sinds kort, als allereerste en enige in Nederland, Hobéon SKO-gecertificeerd zijn voor de opleiding Middelbare Milieukunde (MMK).

Lees verder