Advies kiezen voor Apply

Kiezen voor Apply

Apply verzorgt kwalitatief hoogwaardige opleidingen. Ken je een opleider die iets anders over zichzelf zegt? Wij ook niet! Daarom laten we vooral anderen hierover aan het woord.

Ervaringen van studenten

De opleidingen van Apply worden al jaren door oud-studenten beoordeeld op het gebied van onderwijs, studiebegeleiding, kwaliteit en voorzieningen.  Uit de resultaten van de ervaringen op de onafhankelijke vergelijkingssite Springest blijkt dat studenten erg tevreden zijn over hun studie en Apply als opleider. Bekijk hier de reviews

De persoonlijke opleider

Wij staan voor kleinschalig onderwijs, waar aandacht en begeleiding prioriteit hebben. Wij zijn er voor jou en niet andersom. Met inhoudelijke en praktische vragen kun je altijd terecht bij jouw vaste aanspreekpunt. Iedereen is anders en krijgt de benadering die hij of zij nodig heeft. 

Beroepsgericht onderwijs

Om studenten goed voor te bereiden op de beroepspraktijk, is er veel aandacht voor praktijkgericht onderwijs. Een belangrijk onderdeel hierin is het geven van praktijkgerichte lessen. Samen met praktijkgerichte casussen en onze praktijkdagen zorgen wij dat je ervaart hoe je de theorie kan vertalen naar jouw organisatie. Tijdens deze lessen ontwikkelen studenten competenties waar het werkveld behoefte aan heeft. Onze lessen worden verzorgd door professionals uit het vakgebied.

Kwaliteit

De Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid vereist dat opleidingen op het gebied van veiligheid voldoen aan een aantal eisen. Deze eisen worden onderschreven door het Centraal College van Deskundigen van de VCA-checklist. Hobéon SKO is door de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid aangewezen als beheerder en deskundige op dit gebied. De opleidingen Operationele Veiligheidskunde (OVK), Middelbare Veiligheidskunde (MVK), Middelbare Milieukunde (MMK) en Hogere Veiligheidskunde (HVK) van Apply Opleidingen en Advies voldoen aan deze eisen.

Wij helpen je graag!

Neem contact met ons op.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op