Over Apply Opleidingen en Advies

In alles wat wij doen geloven wij dat wij werken veiliger maken

In alles wat wij doen geloven wij dat wij werken veiliger maken. Dit doen wij door het verzorgen van opleidingen en cursussen en het adviseren van werkgevers over Arbo, kwaliteit, milieu, gevaarlijke stoffen en veiligheidscultuur.

Persoonlijk

Dankzij de kleinschaligheid van het onderwijs en de relatief kleine klassen, kun je rekenen op persoonlijke begeleiding. Bij Apply ben je geen nummer. Wij zijn er voor jou en niet andersom. Met inhoudelijke en praktische vragen kun je altijd terecht bij jouw vaste aanspreekpunt. Iedereen is anders en krijgt de benadering die hij of zij nodig heeft. 

Praktijkgericht

Wij staan voor hoogwaardig kwalitatief onderwijs. Een belangrijk onderdeel hierin is het geven van praktijkgerichte lessen. Samen met praktijkgerichte casussen en onze praktijkdagen zorgen wij dat je leert hoe je de theorie kan vertalen naar jouw organisatie.

Deskundig

Onze docenten en adviseurs zijn deskundige en bevlogen veiligheidsprofessionals met specifieke kennis en praktijkervaring. Zij zijn expert in het vakgebied waarin zij adviseren en lesgeven.

 

Heb je een vraag?

Stuur een bericht

Waarmee kunnen wij u helpen?

Stuur een bericht