Proostende mensen bij diploma-uitreiking

Diploma-uitreiking: Een groot feest!

4 juli 2022

Donderdagavond 23 juni was de feestelijke diploma-uitreiking voor de studenten van de MMK- (tegenwoordig TMK-), HVK- en MVK-opleiding. Na twee jaar zonder diploma-uitreiking konden we dit jaar gelukkig weer een diploma-uitreiking houden. De studenten en genodigden werden ontvangen op onze opleidingslocatie in Dordrecht.

Nadat Lidie van der Minne, directeur van Apply aan het woord was om de aanwezigen te verwelkomen, was het aan de examenvoorzitter en de hoofddocenten MMK, MVK en HVK om zich tot de leerlingen te richten. Veel anekdotes en verhalen van de ‘weg naar het diploma’ passeerden de revue. Hierna kwam het moment waar de studenten op hadden gewacht, namelijk het ondertekenen van hun diploma en het in ontvangst nemen. In de foyer werden de bloemen uitgereikt en werd nog even nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje. 

De Bloemen
De bloemen waren afkomstig van Plukhoek Mookhoek. Plukhoek Mookhoek begeleidt kinderen die het nodig hebben om buiten les te krijgen. Daarvoor ontwikkelen zij buitenlessen en -activiteiten om de kinderen tegemoet te komen in al de onderwijs- en zorgbehoeften.

Voor alle geslaagden: Heel veel succes in het veld als veiligheids- of milieukundige! We hopen je terug te zien bij één van onze alumni-evenementen of wellicht in één van onze vervolgopleidingen.   

Bekijk de foto's hier

Stuur een bericht

Waarmee kunnen wij u helpen?

Stuur een bericht