TSA medewerkers bij de opleiding OVK

Incompany OVK bij onze partner TSA Safety Service

2 juni 2022

Apply feliciteert alle twaalf TSA Safety Services medewerkers die hebben deelgenomen aan de incompany opleiding Operationeel Veiligheidskundige (OVK).

Recent hebben alle deelnemers van deze incompany opleiding het diploma ontvangen. Met de ontvangst van het diploma hebben de deelnemers succesvol de twee maanden durende OVK- opleiding afgerond.

Hartelijk gefeliciteerd!

Al sinds 2015 verzorgt Apply de OVK-opleiding bij haar The Safety Network partner TSA. Tijdens de opleiding worden de werknemers klaargestoomd voor het werkveld en hebben zij dankzij de opleiding uitgebreide kennis opgedaan onder meer over Arbowetgeving, RI&E’s, TRA’s en LMRA’s. De opleiding is Hobeon-SKO gecertificeerd en wordt afgesloten met het uitvoeren van een veiligheid gerelateerd onderzoek en het inleveren van een Bedrijfsopdracht. 

Deelnemers van de incompany

De deelnemers zijn allemaal werkzaam als veiligheidsfunctionaris bij verschillende opdrachtgevers van TSA Safety Services en beschikken over ruime ervaring op het gebied van veiligheidstoezicht bij risicovolle werkzaamheden. Met de mogelijkheid om deze opleiding te volgen stimuleert TSA Safety Services de ontwikkeling van haar medewerkers en biedt hier tevens doorgroeimogelijkheden mee aan. Mede door het afronden van de OVK-opleiding beschikken zij over de benodigde kennis om hun taken goed uit te kunnen voeren.

 Charl van Oosten, hoofddocent MVK en OVK: “Zelf vind ik het leuk om deze incompany opleiding te geven, omdat ik vroeger ook een tijdje werkzaam ben geweest in deze functie. Op die manier kan ik goed meedenken met de deelnemers en hen ook helpen met de opdrachten wanneer dit nodig is. Daar is tijdens de les altijd wel tijd voor. Omdat de deelnemers zelf graag meer kennis over veiligheid willen, is er een enthousiasme sfeer tijdens de lessen en zijn de deelnemers zeer gemotiveerd.”

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op