Middelbare Veiligheidskunde

MVK-opleiding

8.7
Score gebaseerd op 94 reviews
Middelbare Veiligheidskunde

Wil jij meer weten over het opstellen van een RI&E en wil je beter worden in het geven van veiligheidsadviezen? Dan is de opleiding MVK dé opleiding voor jou!

Prijs
€ 6.750,00 excl. btw
Duur
15 lesdagen
Locatie
Bergen op Zoom,, Den Bosch,, Dordrecht,, Nuth (Limburg),
Offerte aanvragen
8.7
Score gebaseerd op 94 reviews

Over de MVK opleiding

Met de opleiding Middelbare Veiligheidskunde (MVK) word je opgeleid om het veiligheidsbeleid binnen de organisatie te ontwikkelen, risicovolle situaties te herkennen en hoe je beheersmaatregelen kunt nemen. Kortom, je draagt bij aan de veiligheid op de werkvloer. Zorg jij ervoor dat jijzelf en je collega’s elke dag weer veilig thuiskomen?

Wat kan ik na de MVK opleiding?

Als Middelbaar Veiligheidskundige word je opgeleid tot deskundig gesprekspartner voor de collega's op de werkvloer.

Na het voltooien van de opleiding ben je op de hoogte van de wet- en regelgeving. Je bent in staat om risico's in de praktijk in te schatten en passende maatregelen te nemen. Bovendien weet je hoe je een risico inventarisatie en evaluatie (RI&E) op moet stellen en een Taak Risico Analyse (TRA) uitvoert. Daarnaast ben je in staat om deskundige adviezen uit te brengen.

MVK-opleiding

Inhoud opleiding MVK

De opleiding MVK bestaat uit drie modules. De eerste module staat in het teken van Arbowetgeving, risicoanalyse, het leren schrijven van een veiligheidskundig onderzoeksrapport en ongevalsanalyse.

Modules twee en drie gaan dieper in op ongevalsonderzoek, specifieke veiligheidsonderwerpen en het uitvoeren van een RI&E in de praktijk.

Studieduur

De opleiding MVK bestaat uit 15 lesdagen die plaatsvinden op een vaste weekdag. Op de laatste lesdag wordt een schriftelijk examen afgenomen. Hierna start je afstudeertermijn en heb je nog 12 maanden de tijd voor de afronding van de scriptie.

Wil je meer weten over de onderwerpen en examenonderdelen? Download dan de informatiebrochure van deze opleiding.

Hobéon SKO

De opleiding Middelbare Veiligheidskunde van Apply is een door Hobéon SKO toegelaten opleiding. De Stichting Hobéon SKO ziet als certificerende instelling toe op de kwaliteit van de opleiding.

Investering

De investering bedraagt € 6.750,- exclusief btw.

Dit is een all-in tarief. Inbegrepen zijn de kosten voor de lessen, lesmaterialen, lesboekenpakket, het schriftelijke MVK-examen, intensieve persoonlijke begeleiding bij de scriptie, verdediging van de scriptie, diploma, catering (incl. uitgebreide lunch) en toegang digitale les- en leeromgeving.

Voor het maken van een herexamen of het inhalen van lessen rekenen wij geen extra kosten.

Wanneer start de opleiding MVK?

Studiekeuzeactiviteiten

Ontdekken of deze opleiding bij je past? Dan kan het helpen deel te nemen aan een studiekeuzeactiviteit. 

Vragen over de opleiding?

Waarom Apply?

Je kiest voor Apply omdat wij de meest praktijkgerichte en persoonlijke opleider zijn. Je krijgt les van veiligheidsprofessionals met specifieke kennis en een ruime praktijkervaring, gaat op bedrijfsbezoek, integreert je dagelijkse praktijk middels opdrachten in je studie en je kunt de geleerde theorie na het behalen van je diploma meteen toepassen in de praktijk!

Ontmoet je docenten

Onze docenten zijn deskundige en bevlogen veiligheidsprofessionals met specifieke kennis en een zeer ruime prakijkervaring. Zij zijn dé veiligheidsexpert in het vakgebied waarin zij adviseren en lesgeven

Veelgestelde vragen

Opleidingen

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op