Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0113 - 40 55 88

Nieuws

Op deze pagina vind je het laatste nieuws over Apply Opleidingen en Advies.

De Apply Veiligheidsdag 2018

Wauw, wat was dat een fantastische dag, de jaarlijkse Veiligheidsdag van Apply Opleidingen en Advies!

 

Prachtig weer, een zeer inspirerende omgeving, sterke en gedachtenprikkelende hoofdsprekers, geweldige parallelsessies en geweldige collega-Veiligheidskundigen.

 

Het verhaal van de stichting Arbeidsongevallen heeft bij velen, zo niet de meesten, gezorgd voor een brok in de keel. Maar ook voor een bewustwording dat achter elk arbeidsongeval, hoe klein of groot ook, menselijk leed verscholen zit. Leed dat voor veiligheidskundigen niet altijd direct zichtbaar is. Patrick en Karien ontzettend bedankt voor een eerlijk, open en tegelijk inspirerend verhaal.

 

De Safety Battlelaars: Cindy en Patrick, bedankt voor jullie moed om daar te gaan staan, tegenover een kritische zaal en een, zo mogelijk nog kritischer jury. De Safety Battle jury bedankt voor de stimulerende woorden waarin jullie het oordeel, het verdict, hebben verwoord. Een terechte stimulans voor Veiligheidskundigen om “eigen-wijs” te zijn, en een stimulans om een standpunt in te nemen.

 

De 12 sprekers van de parallelsessies super bedankt dat jullie je ervaringen hebben willen delen met jullie collega veiligheidskundigen. Hier wordt nieuwe inspiratie uit geput.

 

Rob de Wijk, bedankt voor het delen van je inzichten in een wereld die mogelijk op het eerste gezicht ver af lijkt te zijn van de wereld van veiligheidskundigen, maar die ongelooflijk dichtbij is. En deel uitmaakt, of gaat uitmaken van de wereld van veiligheidskundigen.

 

Jop Groeneweg, heerlijk om te mogen genieten van je licht vileine ondertoon waarmee je ons inzicht hebt gegeven in het rare wonder dat ons menselijk brein is, en hoe evolutionaire mechanismen ons denken en handelen (schildpad en haas) beïnvloeden.

 

Steve Carlin, bedankt voor je magie en de verbazing die je op onze gezichten hebt getoverd. Niets is wat het lijkt.

 

Personeel van Bovendonk, een zeer groot compliment voor de voorkomende en meedenkende wijze waarop jullie met jullie inzet deze dag tot een groot succes hebben gemaakt.

 

Apply Opleidingen en Advies heeft uit deze geweldige Veiligheidsdag, the best ever, nieuwe energie gehaald om nu al te starten met de voorbereidingen voor 2019. Zet 22 mei 2019 alvast in je agenda: wij gaan ons uiterste best doen om in 2019 de Veiligheidsdag van 2018 te overtreffen.