Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0113 - 40 55 88

Nieuws

Op deze pagina vind je het laatste nieuws over Apply Opleidingen en Advies.

ISO 9001 audit: succesvol afgesloten

Apply Opleidingen & Advies draagt altijd uit dat zij kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Voor ons is dat meer dan een reclamekreet. Wij willen dat ook effectief getoetst hebben.

 

Om die reden zijn wij ISO 9001 gecertificeerd en wel bij DNV-GL. Wij verwachten van de auditor dan ook dat hij ons serieus en diepgaand tegen het licht houdt. Dit zodat wij zijn bevindingen kunnen gebruiken om de P-D-C-A cirkel die wij prediken ook daadwerkelijk kunnen uitvoeren.

 

Vandaag, 5 december, hadden wij weer onze ISO audit. Nee, het was geen Sinterklaascadeautje in de zin dat wij het certificaat cadeau hebben gekregen. Het was wel een cadeautje omdat we samen met auditor hebben geconstateerd wat goed gaat, maar ook wat we beter kunnen doen. NCR’s (afwijkingen) zijn niet geconstateerd, maar daar doen we het niet voor. We doen het voor het identificeren van verbeterkansen zodat wij onze opleidingen verder kunnen optimaliseren. Samen met de auditor hebben we die verbeterkansen kunnen identificeren. Het is nu aan ons om deze ook daadwerkelijk verder te analyseren, concluderen en vervolgens implementeren. Maar: we doen wat we roepen!