Opname blik op veiligheid podcast

Blik op veiligheid podcast - Adrie Kaijser

3 oktober 2023

NIEUW(S)! De allereerste “blik op veiligheid podcast” staat online! In deze eerste aflevering spreken we Adrie Kaijser, docent van de opleiding Hogere Veiligheidskunde (HVK) bij Apply Opleidingen en Advies en Corporate Safety Manager bij Indaver, over zijn kijk op veiligheid.

Adrie vertelt in deze aflevering hoe zijn rol als veiligheidskundige is geëvolueerd en benadrukt het belang van veiligheid als een integraal onderdeel van elke functie binnen een organisatie. Ook deelt hij voorbeelden van de aanpak van veiligheidscampagnes, waaronder het betrekken van medewerkers door privéaspecten te verbinden met veiligheidspraktijken. Tot slot wijst Adrie op de uitdagingen en veranderingen in de toekomst, met name gericht op anderstalige medewerkers en de flexibiliteit die nodig is om in te spelen op veranderingen in kennis en personeel.

In de ''Blik op Veiligheid'' podcastserie spreekt Lidie van der Minne maandelijks met veiligheidprofessionals over hun blik op veiligheid en delen zij hun visie en ideeën over veiligheid. We delen niet alleen inzichten over veiligheid, maar duiken ook dieper in de dagelijkse uitdagingen en successen van veiligheidsprofessionals. Krijg een exclusief kijkje achter de schermen en ontdek hoe zij bijdragen aan een veiligere wereld.

Veel luisterplezier!

Bekijk de aflevering:

Stuur een bericht

Waarmee kunnen wij u helpen?

Stuur een bericht