Proosten op diploma uitreiking 2023

Diploma-uitreiking december 2023

21 december 2023

Persoonlijke woorden, een gezellige borrel en de laatste uitreiking voor onze examenvoorzitter. Conferentiecentrum Bovendonk in Hoeven was vorige week donderdag het toneel van de feestelijke diploma-uitreiking voor pas afgestudeerde veiligheids- en milieukundigen.

De diploma-uitreiking was een feestelijke avond vol met persoonlijke verhalen en mooie woorden. Er werd teruggeblikt op de afgelopen jaren bij Apply en de studenten keken alvast vooruit naar de periode na hun afstuderen. Wij zijn trots op onze studenten met het behalen van deze mooie prestatie en wensen deze afgestudeerde veiligheids- en milieukundigen veel succes met hun loopbaan!

Na de uitreiking was er een gezellige borrel in de bar waar afgestudeerden, docenten, vrienden en familie samenkwamen om het succes te vieren en herinneringen te delen.

Laatste uitreiking voor onze examenvoorzitter

Donderdag 14 december was niet alleen de feestelijke diploma-uitreiking voor onze afgestudeerde studenten, maar deze avond stond ook in het teken van het afscheid van onze examenvoorzitter, John Joosten.

John is al examenvoorzitter sinds we in 2008 opleidingen verzorgen onder de naam Apply. Alle scriptieverdedigingen stonden sindsdien onder zijn leiding en er is geen diploma uitgereikt zonder zijn handtekening. Zijn allereerste diploma ondertekende hij in mei 2009, het allereerste MVK-diploma dat Apply ooit uitreikte. Dit reikte hij onder toeziend oog van hoofddocent Rob van der Walle uit aan onze allereerste geslaagde; Martin van der Ende.  

Nu, 15 jaar en ruim 800 diploma’s verder, ondertekende John zijn laatste diploma. Met in het publiek Rob van de Walle en Martin van der Ende, net als 15 jaar terug. Wij willen John enorm bedanken voor alle jaren als examenvoorzitter. Zijn inzet en toewijding hebben een onschatbare bijdrage geleverd aan het succes van Apply.  

Vanaf 2024 zal de rol van examenvoorzitter worden overgenomen door Erwin Weststrate.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op