Diploma-uitreiking juni 2024: Een stralende avond in klooster Bovendonk

2 juli 2024

Op donderdag 27 juni 2024 scheen de zon volop over het prachtige klooster Bovendonk in Hoeven, de perfecte setting voor een feestelijke diploma-uitreiking. Deze speciale dag betekende het einde van een intensieve studietijd voor onze geslaagden, een mix van Middelbaar Veiligheidskundigen en Hogere Veiligheidskundigen.

Onder het toeziend oog van onze nieuwe examenvoorzitter Erwin Weststrate werden de welverdiende diploma's ondertekend en uitgereikt. Er klonken mooie woorden van zowel docenten als studenten, waarbij docenten hun bewondering uitspraken over de doorzettingsvermogen en toewijding van hun leerlingen. De afgestudeerden spraken hun dankbaarheid uit voor de steun en begeleiding die ze onderweg hadden gekregen.

Na de uitreiking was er een gezellige borrel in de prachtige binnentuin van Bovendonk. Hier kwamen de afgestudeerden, hun docenten, vrienden en familie samen om te proosten op het succes en om herinneringen op te halen. De gesprekken waren vrolijk en vol plannen voor de toekomst.  

Voor de studenten die er niet bij konden zijn, werden de diploma’s met warme felicitaties per post verstuurd.

We zijn supertrots op onze studenten voor het behalen van deze geweldige mijlpaal en wensen alle afgestudeerde veiligheidskundigen heel veel succes met hun verdere carrière!

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op