Laat je opleidingsbudget niet verlopen

Laat je opleidingsbudget niet verlopen!

23 september 2022

Wist jij dat veel organisaties gebruikmaken van een opleidingsbudget? Dit is een speciaal geldpotje waarmee jij een opleiding kunt volgen. Dit wordt lang niet altijd opgemaakt: ieder jaar blijft gemiddeld 40% van het opleidingsbudget ongebruikt.

Weten hoe het zit met jouw opleidingsbudget? Vraag het je manager of HR-afdeling. Lees hieronder hoe je jouw opleidingsbudget kunt inzetten bij Apply.

Snel je opleidingsbudget gebruiken

Het opleidingsbudget van 2022 verloopt bijna. Je kunt er dus nog even gebruik van maken! Bespreek met je manager of HR-afdeling wat de mogelijkheden zijn bij jouw organisatie. 

Heb je toestemming om het opleidingsbudget in te zetten? Boek dan snel een opleiding op onze opleidingspagina.

Boek nu alvast voor 2023

Opleidingsbudget is vastgesteld op de datum dat je het uitgeeft, niet dat je daadwerkelijk een opleiding volgt. Dus je kunt jouw budget van dit jaar prima gebruiken om volgend jaar een opleiding te volgen. De enige voorwaarde is dat de factuur in dit jaar verstuurd wordt. En dat is voor ons geen enkel probleem. Laat bij het boeken van de opleiding gewoon even weten dat je de factuur in 2022 wilt ontvangen en wij regelen de rest.

Persoonlijk advies bij het kiezen van je opleiding

Wil jij profiteren van het opleidingsbudget, maar weet je nog niet welke opleiding je wil volgen? Of heb je vragen over een bepaalde opleiding? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij het vinden van de opleiding die bij je past.

Neem contact op met onze opleidingsadviseur

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op