VOMI Scholing

27 juli 2021

VOMI behartigt de collectieve belangen van de dienstverlenende bedrijven in de procesindustrie op het gebied van veiligheid, kwaliteit en arbeidsmarkt.

VOMI heeft tot eind mei 2022 een subsidieregeling* gekregen. Deze subsidie is opgezet om te voorkomen dat werknemers in de procesindustrie hun baan verliezen. De dienstverlenende werkzaamheden in deze sectoren kenmerken zich door een zeer hoge standaard ten aanzien van veiligheid, kwaliteit, milieu en professionaliteit. Door de medewerkers scholing en begeleiding te bieden blijven deze kenmerken in hun werk gewaarborgd. Op basis van dit subsidieproject kunnen VOMI-leden tijdelijk een tegemoetkoming krijgen van de VOMI Vereniging als hun medewerker(s) voor mei 2022 een opleiding Operationele Veiligheidskunde (OVK) of Middelbare Veiligheidskunde (MVK) succesvol afronden. 

Hoe werkt deze subsidieregeling?

Elk VOMI-lid heeft een subsidiebudget gekregen dat ze kunnen gebruiken om hun medewerkers te scholen. De opleidingen die ze kunnen doen zijn opgenomen in de integrale opleidingscatalogus. Deze opleidingen zijn ook allemaal branche erkend. De bedrijven betalen de opleidingen voor hun werknemers en krijgen hiervoor een subsidie per werknemer.

Apply Opleidingen en Advies is één van de opleiders binnen dit project.  We kunnen voorstellen dat dit vragen oproept. Bekijk daarom de spelregels van de VOMI-scholing hier. 

*De subsidie is toegekend aan de VOMI Verenging. De voorwaarden worden door de VOMI vereniging bepaald.  Apply heeft geen invloed op de uitkering van tegemoetkoming op de opleidingskosten.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op