Zomeraanbod - Trainingen voor de veiligheidsprofessional

10 juli 2024

Heb je al lange tijd de wens om een specifieke training te volgen, maar vind je het lastig om dit tijdens je drukke werkweken in te passen? In de zomermaanden is het vaak rustiger, waardoor je wellicht wél de tijd hebt. Goed nieuws! Onze populairste trainingen zijn nu ook in de zomer beschikbaar.

Volg deze zomer een veiligheidstraining

Het vakgebied en werkomgevingen van veiligheidsprofessionals veranderen voortdurend. Daarom is het essentieel om je kennis voortdurend te vernieuwen en uit te breiden. In de komende maanden bieden we weer verschillende interactieve dagtrainingen aan. Hierdoor kun je in een rustige periode je vaardigheden bijspijkeren en je kennis up-to-date houden.

In augustus en september kun je de volgende trainingen volgen:

Training Milieuaspecten voor de Veiligheidskundige

Volg de training ‘Milieuaspecten voor de veiligheidskunde (inclusief implicaties van de Omgevingswet)’ en leer hoe je vanuit de geïdentificeerde belangrijke milieuaspecten risico's kunt herkennen en kunt beheersen.

Onlinetraining Preventiemedewerker

In deze e-learning opleiding Preventiemedewerker krijg je praktische tips en vaardigheden om jouw preventietaken goed uit te kunnen voeren. Volg deze training wanneer het jou uitkomt.

Basistraining Seveso & ARIE

Ben jij werkzaam binnen een Seveso-inrichting of ARIE-organisatie en wil jij meer weten over de Seveso en ARIE-regeling? Dan is deze cursus iets voor jou!

Training Machineveiligheid in de praktijk

Volg de training ‘Machineveiligheid in de praktijk’ en leer meer over de verschillende Europese richtlijnen en over de verschillende rollen en verantwoordelijkheden van de fabrikant, importeur, leverancier, eigenaar en gebruiker van de machine.

Training interne audits in de praktijk

Krijg jij binnenkort een rol als interne auditor of wil je meer weten over het uitvoeren van audits? Dan is deze cursus iets voor jou. Deze cursus helpt je om audits op een grondige en effectieve manier uit te voeren, zodat je echte waarde toevoegt aan de organisatie.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op