Training Veilig werken

Tijdens de training leer je het verschil tussen de begrippen Gevaar, Risico en Risicofactor en hoe je op een laagdrempelige manier een risicoanalyse uit kunt voeren. Na de training ben je in staat om risico's op de werkvloer te herkennen en te beheersen.

Training Veilig werken

Volg in juli of augustus de training 'Veilig werken' en leer het verschil tussen de begrippen Gevaar, Risico en Risicofactor en hoe je op een laamdrempelige manier een risicoanalyse uit kunt voeren. Na de training ben je in staat om risico's op de werkvloer te herkennen en te beheersen.

Resultaat

Na de training ben je in staat om gevaren en risico's te herkennen, maatregelen te bedenken en weet je hoe je een risicoanalyse, TRA en LMRA uit moet voeren en hoe je de termen uit moet leggen aan de collega’s.

Is deze training geschikt voor mij?

Deze training is geschikt voor werknemers die hoog risico werkzaamheden uitvoeren en veiligheidsmaatregelen moeten nemen, maar ook voor leidinggevenden, werkvoorbereiders, toezichthouders of anderen die verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van de collega's.

Het kennisniveau van deze training is basiskennis VCA.

Programma

09:30u: start training

  • Definities Gevaar, Risico en Risicofactor

  • Oefenen met risicoanalyse

12:30u: uitgebreide lunch

  • Risico evaluatie

  • Andere vormen van risicobeheersing

16:30u: einde training

Praktische informatie

De training 'Veilig werken' is een eendaagse training en wordt verzorgd in Bergen op Zoom en duurt van 09:30 uur - 16:30 uur (inclusief lunch)

De datum waarop de training ingepland is:

  • Woensdag 13 december 2023

Kosten

Het deelnametarief voor deze eendaagse training bedraagt € 395,- excl. btw.

Dit bedrag is inclusief: Trainingsmaterialen, dagarrangement, uitgebreide lunch en een certificaat van deelname.

Direct inschrijven:

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op