Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0113 - 40 55 88

Nieuws

Op deze pagina vind je het laatste nieuws over Apply Opleidingen en Advies.

Dikverdiend diploma toch feestelijk uitgereikt

Voor recent afgestudeerde studenten aan de Veiligheids- en Milieukundige opleidingen van Apply verliep het uitreiken van de diploma’s anders dan normaal. Normaal zou het dikverdiende diploma op een feestelijke uitreiking overhandigd worden. Helaas is dit binnen de geldende coronamaatregelen niet mogelijk.

 

Diploma uitreiken op locatie

,,De diploma-uitreiking is voor veel studenten een mijlpaal waar al lang van te voren naar uitgekeken wordt. Ook voor ons was het geen bevredigende situatie dat wij de diploma’s niet konden uitreiken op een grote viering. Daarom hebben wij besloten om de situatie om te draaien en zoveel als mogelijk de diploma's persoonlijk bij studenten thuis of op het werk langs te brengen.'' vat Randy Bouws, accountmanager bij Apply, samen. Bepakt met statafel, desinfectiegel en presentje gaan wij dan langs om diploma’s te overhandigen. 

 

Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij een verrassing uit de Zeeuwse duinen meegenomen. Zodat er tijdens een vakantie in warme omstandigheden verdiend en nippend aan een glas nog eens teruggedacht kan worden aan de leerzame lessen.