Directiewisseling

21 mei 2024

De afgelopen 4 jaar heeft Apply Opleidingen en Advies onder leiding van Lidie van der Minne een professionaliseringsslag gemaakt. Samen met het team zijn er mooie stappen gezet en er is gebouwd aan een toekomstbestendig bedrijf. Daarnaast heeft Lidie voor The Safety Network diverse projecten uitgevoerd. Voor velen is Lidie een bekend gezicht van de Veiligheidsdag en de ‘Blik op Veiligheid’ podcast.

Het afgelopen half jaar heeft Lidie haar werkzaamheden bij Apply Opleidingen en Advies gecombineerd met haar rol als manager consultancy bij Inprevo. Inprevo is net als Apply Opleidingen en Advies onderdeel van The Safety Network. Nu is het tijd om volledig voor Inprevo aan de slag te gaan en het stokje van Apply over te dragen. Per 7 juni 2024 volgt Letty Witterick Lidie op als directeur bij Apply Opleidingen en Advies. Letty gaat deze nieuwe functie combineren met haar huidige functie als directeur bij Jonkman Opleidingen. Beide bedrijven zullen zelfstandig blijven opereren en behouden hun eigen naam en identiteit. Binnenkort stelt Letty zich via dit kanaal aan je voor.

Door de gedeelde Zeeuwse identiteit en gemeenschappelijke klanten was het een natuurlijke stap om Letty beide bedrijven te laten leiden. Dit zal ook de kennisdeling tussen de bedrijven ten goede komen.
Naast Letty wordt Jacco Gideonse verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het team van Apply Opleidingen en Advies.

Voor Lidie is het zeker niet uit het ‘oog, uit het hart’. Zij blijft betrokken bij de organisatie van de Veiligheidsdag en kijkt ernaar uit om je daar te ontmoeten op 13 november. Wij danken Lidie voor haar inzet bij Apply Opleidingen en Advies en wensen haar veel succes bij Inprevo!

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op