Apply Opleidingen Advies

Even voorstellen - Janita Akkerman

10 januari 2023

Graag wil ik mij even voorstellen; mijn naam is Janita Akkerman en vanaf januari 2023 ben ik in dienst bij Apply Opleidingen en Advies.

Mijn werkverleden is redelijk divers, mijn carrière is begonnen in de zorg waar ik voornamelijk bij bejaarde of ernstig zieke patiënten thuis de noodzakelijke zorgtaken verleende. Daar bleek mijn voldoening toch niet echt te liggen en ben ik als werkvoorbereider begonnen bij DCI Meettechniek wat later is overgenomen door Applus RTD. Voor Applus RTD heb ik ook nog enkele jaren als werkvoorbereider gewerkt in Kapelle, daarna bij de sales afdeling op het hoofdkantoor in Rotterdam als Internal Sales Engineer. Dit heb ik een aantal jaren gedaan, vooral vanwege de dagelijkse reistijd ben ik weer terug in Zeeland komen werken en ben ik als planner/teamleider voor het Applus kantoor in Terneuzen werkzaam geweest.

In totaal heb ik 19 jaar voor Applus RTD gewerkt en zocht na deze tijd een nieuwe uitdaging en bij voorkeur iets minder werkuren per week. Ik begreep dat Apply op zoek was naar een nieuwe collega voor drie dagen per week en na een leuk gesprek mocht ik enkele weken later beginnen als Business Assistant. Voor mij de ideale situatie: werken bij een leuk bedrijf én ook nog tijd voor mijn hobby’s. Ik ga dan ook enthousiast deze nieuwe uitdaging aan!    

Ik werk op maandag tot en met woensdag en mijn contactgegevens zijn: janitaakkerman@applygroep.nl of 0113 – 40 55 88.  

Nieuwe collega Janita
Stuur een bericht

Waarmee kunnen wij u helpen?

Stuur een bericht