BVK opleiding

De opleiding Operationele Veiligheidskunde (OVK) wordt in de markt ook wel eens de BVK opleiding - Basis Veiligheidskunde genoemd. De opleiding OVK van Apply is een door Hobéon-SKO gecertificeerde opleiding.

Basis veiligheidskunde

De opleiding BVK van Apply focust zich nadrukkelijk op de dagelijkse praktijk en het herkennen en beheersen van risico's op de werkplek. Als Basis Veiligheidskundige ben je in staat om gevaren en risico's te herkennen, maatregelen te bedenken en weet je hoe je een RI&E, TRA en LMRA uit moet voeren en hoe je de termen uit moet leggen aan collega’s.

Is de opleiding BVK geschikt voor mij?

Als BVK'er controleer en beheer je alles rondom de veiligheid in het bedrijf. Een belangrijke taak is het geven van advies over arbeidsomstandigheden. De opleiding BVK is geschikt voor preventiemedewerkers, teamleiders, voormannen, veiligheidsfunctionarisseren of medewerkers die samen met de Middelbaar Veiligheidskundige of Hoger Veiligheidskundige verantwoordelijk zijn voor de veiligheid in de organisatie.

Wil je meer weten over onze BVK/OVK cursus? Lees alles op de OVK opleidingspagina.

Opleiding OVK

Bekijk de opleidingspagina van onze OVK opleiding en krijg uitgebreide informatie over de meerwaarde van de opleiding, inhoud van de opleiding en de studiebelasting.

Stuur een bericht

Waarmee kunnen wij u helpen?

Stuur een bericht